NYHETER

 2002


Tirsdag 4. november
I går var vi 8 stk på møtet. Jan + sønn, Ralph, Trond, Arthur, Pål, Per Harald og meg. Per Harald hadde med bilder av sin nye GTR. Stenkløv tok opp det med mekke-lokale. Den gamle Esso-stasjonen i Elgesetergt. står tom. Vi kan sondere terrenget og finne ut av behovet og så ta kontakt med Fische å høre om vi kan leie for en billig penge, ettersom det står tomt og har gjort det lenge.


Tirsdag 1. oktober
12 scooterrister på Erichsen deriblant et nytt medlem. Erichsen spanderte boller og wienerbrød og TOSK spanderte kaffe. Vi hadde besøk av Thomas Brandt, som skriver en kulturhistorisk doktoravhandling om "Vespa i Italia, fra 1946-70". Han fortalte kort om prosjektet og ville gjerne bruke oss som tekniske "orakler", og stilte seg til disposisjon for små "foredrag" på møter fremover. Per Harald kunne fortelle at det ikke ble noe av GTR-importen fra Tyskland men derimot en GTR fra Göteborg. Den står der nede og venter på ham nå. Pål Reidar har flyttet til Tromsø og vurderer å starte: Tromsø og Omegn Race & Scooter Klubb, TORSK.


Tirsdag 3. september

Møte som vanlig første tirsdag i måneden. 10 oppmøtte. Gratis kaffe og boller. Praten gikk som normalt om normale og unormale folk og skutere. Per Harald vurderer å importere fra Tyskland og Per skal "skru" litt på 50en. Pål-Reidar synes Anders sin skuter ser ut som en seilbåt med vindskjerm, og Bård hadde som vanlig litt problemer med å få start på scooteren.


Søndag 1. september
Været var jo ikke akkurat det beste med 11 grader og regn, men 8 møtte opp på Torget kl. 11: Per Harald, Pål Reidar, Per, Ralph, Tor Åge og Tore (50 ccm fra Scooterens dag) og Jonny, nytt medlem med X9 500. Vi hadde opprinnelig tenkt å kjøre til Brøttem men pga. det kjølige været svingte vi mot Heimdal da vi kom til Klæbu og kjørte til Klett Kafé hvor vi inntok en matbit og kaffe.


Scooterens Dag 2002, søndag 25. august

Søndag 25. august arrangerte TOSK "Scooterens Dag". I forkant hadde vi to annonser i Adressa og info på hjemmesiden om oppmøte på Torget kl. 11:00. Årets oppmøte slo alle rekorder. 19 scootere og 2 passasjerer hadde funnet veien til Torget! Denne dagen var det et italiensk cruiseskip i byen og turistene gestikulerte og uttrykte sin entusiasme for Piaggio og scootere generelt.
Vi kjørte fra Torget rundt klokken 11:30, kjørte en tur nedom båten før vi kjørte videre mot vårt bestemmelsesåsted; Café Rampa i Hommelvik. Ankom Rampe klokken 13:00 hvor vi benket oss og drakk kaffe, spiste kaker og vafler. Etter en drøy time i solen tok vi fatt på hjemturen og kjørte i samlet flokk de siste kilometerne til Torget og var der ca. kl 15:30. Da ble det avfotografering og avslutning av nok en fortreffelig dag på scooteren i "Sommer-trønderlag". De 18+2 som var med til Hommelvik var:

Arthur                     Peugeot Elysio 50
Anders og Ståle      Vespa ET4 125
Tor Åge                  P.G.O. 50
Pål Reidar               Vespa 50 S
Jonny                     Vespa PX 200
Arve                        Vespa 50 S
Ralph                      Vespa 125 Sprint
Wenche og Anne    Vespa ET4 50
Per Arne                 Lambretta Li 125
Gunnar                   Vespa Cosa 200
Tore J.                    Honda SFX 50
Arne                        Vespa ET4 125
Erling                      Peugeot Elysio 50
Tore S.                   Peugeot Elysio 50
Jan                         Piaggio X9 125
Per                          Vespa 50 PK
Pål                          Bajaj Chetak 125
Frode                      Aprilia 50

Takker alle for oppmøte og ser frem til mange fine turer fremover!


Søndag 1. august
Tur til Lisbetsæter.


Dagali 5.-7. juli
 


Tirsdag 2. juli

Kjørte til Ladehammeren etter møte for å ta noen bilder i sola!


Tirsdag 4. juni

Følgende 12 var på møtet (meget god oppslutning):
Imbsen
Bård
Per Harald
Tore Haugen på sin rosa SS
Pål med Cosa'n
ny mann: Arne med ET4-125
ny dame: Mette med Zip
ny mann: Trond, i går med en trampert men jobber med en 50 S
ny mann: Pål med sin grønne Bajaj-125 -94
Ralph
Per Stokdal
Anders

På Erichsen spanderte TOSK kaffe og Erichsen kaffebrød. Rundt 20:30 dro vi til Bakklandet for å hilse på Roy, som har kjøpt av Ernst en Triumph Tigress 250. 12 scootere på Bakklandet i varmen var bare KONGE! Mens vi stod der kjørte nok et fremtidig nytt medlem forbi med sin 125 Cosa, men... han stoppet ikke og så ikke i vår retning!! Godt oppmøte.  


Søndag 2. juni
Vi hadde søndagstur til Selbu Hotell. Det var knallvær!

På Torget møtte Imbsen, Stenkløv, Ralph, Pål og Per Harald og Stokdal ventet på oss ved Rampa i Hommelvik.

Turen gikk knirkefritt til Hommelvik, så begynte det å gå smått med Lambrettaen til Ralph. 40 km/t opp bakkene mot Vennafjellet. Da vi kom til Tømra bestemte han seg for å parkere der å sitte på til Stenkløv de resterende kilometerne. Ankom Selbu Hotell i strålende solskinn! Ble servert varm eplekake med krem og kaffe. Etter en times tid tok vi fatt på hjemturen som gikk via Lånke-banen og "Boble"-treffet der. Så litt på race og skulle kjøre videre, da Påls Cosa ikke ville mer! Dårlig blanding på turtall over tomgang, virket det som… det gikk smått ned til Hell... Fylte bensin der men ingen endring. Det gikk hjemover i rykk og napp i 30-50 km/t. Kom oss til byen og vi skilte lag i Ravnkloa. Vi får høre hva som gikk galt på møtet, nå på tirsdag.                       


Scoot Tour Dombås 25.-26. mai
Da er vi kommet hjem igjen! Scoot Tour Dombås 2002 ble et vellykket treff for oss 8 som møttes.

Vi var 3, Pål, Ralph og meg, som dro herfra lørdag morgen kl 9:30 og kom frem kl. 13:30. Vi hadde en sterk motvind hele veien men været ellers var godt. Gutta fra Gjøvik hadde bare medvind oppover dalen…

Etter hvert fikk vi installert oss i hyttene. Da hadde vi offisiell overrekkelse av treffmerket og ble enige om at dette måtte vi gjenta til neste år.så spist vi middag og deretter tok vi oss en tur på puben... Relativt tidlig søndag morgen stod vi opp, spiste en rask frokost, tok farvel med de 5 representantene fra Vespa Club Gjøvik og satte kursen hjemover igjen.

Nå var det vi som hadde medvind!! Turen hjem var kjempe bra. Lite trafikk og nydelig vær.

Takker alle deltakerne for et knallbra treff på Dombås 2002. Vi sees igjen i 2003… men før det, på Dagali!


Tirsdag 7. mai

Bra oppmøte!
Per Stokdal, Jan Stenkløv, Johnny Ramstad, Per Arne Imbsen, Wenche Hofstad, Bård Tiller, Anders Bjørlykke, Ralph Henriksen,
Pål Fredriksen
...(og etter hvert kom han som kjørte den kjappe Yamaha'n på Hommelvik/Rampa kafé- turen.)
Snakket litt om turene i fortid og fremtid.

Refererte fra Søndagsturen til de som ikke hadde anledning til å være med og snakket litt om Dombås og Dagali i håp om at flere ville bli bitt av Scooter-treff-basillen. Til Dombås blir vi kanskje 4, hvis Pål blir med og til Dagali er vi pr. d.d. 2! Det er ennå tid til å ombestemme seg å bli med! Medlemmene uttrykte stor takk til Gerda og Sverre +++ som stilte opp med vafler og kaffe til scooterister på tur


Søndag 5. mai

Sesongstart 2002. Klæbu-Byneset-ruta!


Tirsdag 23. april

TOSK-innslag sendes på TV Trøndelag


Mandag 22. april

TOSK intervjues for sending på TV Trøndelag 

Gunnar på Vespa 125 Sprint
Lium på Puch
Imbsen på Lambretta Li 125
Pål Reidar på Vespa 50 S
Qvenild på Vespa PX 200
Anders på Vespa ET4 125


Tirsdag 9. april

Våren er her, 5 skutre og Per, Gunnar, Per Harald, Ralph, Imbsen, Bård, og Gunnar var der.

Det delt ut lovord om sesongen, motivasjonen er høy. Godt humør og gode historier. Per Harald har tanker om trimming, Imbsen hadde fått på seg frynsejakken. Per og Gunnar hadde enda ikke fått skuteren ut av vinterlagring. Anders lå hjemme, forkjølet, etter å ha startet sesongen litt for tidlig. God stemning for pins men for VCN. Tre stykker klar for Dombås tur. Ta kontakt med Anders for påmelding. Minner også om Dagali-treffet. Kjør varsomt, aktpågivende og hensynsfullt.


Tirsdag 5. mars

Tross snøstorm, fant Anders, Ralph, Per, Jan og Gunnar turen til Erichsen. Praten gikk livlig, vi snakket også om politikk. Men treff med Gjørvikgutta og Dagali-treffet ble diskutert. Anders fortalte om masse nye skutre i Londons gater. Det ser ut til å bli en bra sesong.


Tirsdag 5. februar

Denne gangen var Anders, Ralph, Stein, Per Harald, Imbsen, Per, Tore og Gunnar til stede. 8 stk altså. Per Harald tok bilder.
Meget god stemning. Vanlige temaer ble diskutert. Mini-treff med Gjøviksfolket ble diskutert. 18-19 mai ble diskutert. Anders snakker med Gjøvik. Vi gleder oss til sesongen!


Tirsdag 8. januar

Årets Første Medlemsmøte. 5 stk til stede, og god stemning. Enda en stund til skuterne er på veien.


TIL TOPPEN