NYHETER

 2000


Tirsdag 2. desember

Juleavslutning. Hyggelig juleavslutning med snitter på Erichsen. Uvanlig mild vinter hittil, mange som fortsatt kjørte. Fikk attpåtil et nytt medlem på tampen av møtet. Han ville ha hjelp til på pusse opp en 50ccm. Noen som husker navnet? God jul alle sammen!


Tirsdag 31. oktober

Medlemsmøte. Den vanlige gjengen, Bård, Imbsen, Ralph, Per og Gunnar, denne gang uten Anders som er i Brasil. Det har nå blitt en vane med vindusbord, noe alle er fornøyd med. De hadde glemt å legge av boller til oss, men vi fikk gratis romkake. Samtlige kom på skuter, utenom Bård som hadde tatt med seg 1250 ccm for mye, dvs. storsykkel.


Kræsj

Anders har hatt kontakt med en skuterist her i Trondheim som har hatt et ublidt møte med en Taxi. Han ble lagt inn på sykehus med brudd i ankelen og kløyvd kneskål! Det var usikkert om skuteren kunne brukes! Pass på, og kjør forsiktig!


Tirsdag 17. oktober

Medlemsmøte. 5 stk møtte på Erichsen til vanlig tid, Ralph, Anders, Per Bård og Gunnar. Denne gangen ved vindusbord. Snakket som vanlig om løst og fast. Fikk til slutt en omvisning på det ny Merkur senteret i toppen av Nordre som Anders har jobbet med i det siste!


Søndag 15. oktober

Søndagstur. Startet ved Torget, kjørte Steinan, Risvollan, Fossegrinda, City Syd, Heimdal og til Lundåsen der vi så på Stig Ove Tillerli sin Super 67 mod. Den hadde ikke vært i gang på lenge. Kjørte videre til Byåsen bakeri og så hjem til Bård på Flatåsen og drakk Kaffe! Gratulerer forresten Per med ny ET4, etter mange år på 50 ccm. Nå kan han endelig være med på skikkelig tur!


Tirsdag 2. oktober

Medlemsmøte. Ettersom det var Rosenborg kamp, var det kun Anders, Per og Gunnar som satt på Erichsen og Snakket om de vanlige tingene som skuterister i Trondheim snakker om. Per snakket om å kjøpe seg ny og større skuter, vi får se.


Tirsdag 26. september

Etter møtet dro vi på mekketur til Østersundgate med Cornelius.


Søndag 3. september

Søndagstur september Anders, Ralph og Gunnar startet på Torget og fulgte gamleveien utover mot Værnes og svingte av mot Selbu. Fin tur i greit vær, kanskje litt kalt. Kjørte til utsiktspunktet der vi ser ned til Selbustrand. Gunnar kjørte så tilbake til Værnes for å hente sin kjære, mens Anders og Ralph kjørte inn til Molund i Vennabygd for å spise lunch!


Tirsdag 29. august

Møte på Erichsen


Helgen 11.-13. august

8th Classic Scooter Run, Vespa Club Drammen


Søndag 6. august

På besøk hos Ernst Ivarjord på Hovin.


Tirsdag 2. august


Søndag 11. juni


Tirsdag 6. juni


Tirsdag 2. mai

Møte på Erichsen


Søndag 30. april

Sesongåpning


Tirsdag 4. april


Tirsdag 7. mars


Tirsdag 1. februar


Tirsdag 4. januarTIL TOPPEN