NYHETER

 1999


Classic Scooter News, desember –99

Formannen hadde års-resyme: “TOSK I ett år” Tilbakeblikk på året som gikk.


Søndag 5. september

Søndagstur til Selbu Hotell. Med skyfri himmel og 20 grader i skyggen ble det en fin avslutning på den offisielle tursesongen '99.


Søndag 29. august

TOSK 1. år! Ettersom det var på Ni Muser vi møttes, ett år tidligere, var det innlysende hvor vi måtte feire.

5 scootere møtte Disse var: Stokdal, Imbsen, Ståle, Ralph og Anders. Gebursdagskaffen ble inntatt og så tok vi turen opp til Festningen for avfotografering.


Søndag 1. august

Søndagstur til Selbustrand, på besøk hos Lambrettaeier-Jon Stamnes. På vei dit tok vi en avstikker opp til toppen av Vennafjellet hvor Luftfartsverket har en radar. Derfra har man et 360 graders vy utover hele Trøndelag.

Vel fremme hos Jon fikk vi beskue vidunderet, en mod-61, 125 Li. TOSK innlemmet sin første Lambretta i klubben. Veien fra Hommelvik og opp til Selbu er en av våre beste ”scooterveier”. Det er relativt nytt dekke, mange nydelige kurver og lite trafikk. Anbefales!


Søndag 4. juli

Søndagstur til Lisbetsæter i Skaun i praktfullt sommervær. De som var med: Ralph, Ståle, Øyvind og Anders.


Classic Scooter Run 1999, 18. – 20. juni, Bergen

TOSK’ernes første treff. Ralph, Ståle og passasjer Vigdis + Anders startet på de 600km mot Bergen den 16. juni med første stopp på Vågåmo. Kjørte videre på torsdag over Sognefjellet. 3 grader og piskregn på toppen. Hadde planlagt å kjøre på 3 dager men kom frem på 2. Ankom Totland i 22:30-tiden og tok en øl i solnedgangen… Det var vel det siste vi så av sol den helgen! Neste morgen silte regnet ned og det fortsatte resten av treffet. Det hadde ikke regnet så mye i Bergen siden værvarslingen startet i 1861 som akkurat denne helgen, ikke kult å ligge i telt akkurat.

Ca. 70 scootere fra fjern og nær.

Retur på søndag. Vigdis og Anders + Ralph’s scooter tok Hurtigruten, Ralph tok fly og Ståle skulle til Florø… i regnet.


Søndag 4. juni

Søndagstur. Denne gangen var det bomveiene i Mostadmarka som skulle til Pers. Ralph, Per Arne, Stein Arne, Vigdis og Anders dro av gårde opp mot Jervskogen. Turen gikk helt knirkefritt… helt til vi kom til bommen…den var låst…men det stoppet ikke oss. Da var det bare å legge hardt over og dra seg under… hvis man ikke har en Jawa Cezeta, da… da er det bare å sende den av gårde under, løpe etter, ta sats og hoppe over bommen…

Mål for denne turen var Vigdis’ familieferiested, Molund.


Tirsdag 4. mai

Møte på Erichsen med årets beste oppmøte 28 % (av 20 medlemmer)!


Søndag 2. mai

Sesongstart. 5 scootere på Torvet. Klæbu/Byneset-ruta igjen, tradisjon tro. På vei til Klæbu ble vi overrasket av en haglskur, så det ble litt kjøligere enn i fjor. Da hjalp det godt å komme til Gerda og Sverre ved Byneset Kirke. De stilte med nykokt kaffe, nystekte vafler og nyrørt jordbær.


Tirsdag 13. april


Tirsdag 2. mars

Medlemsmøte på Erichsen, Tilstede: Per Arne, Per & Randi, Trond Arve, Tor Øyvind, Anders.


Tirsdag 2. februar

Medlemsmøte på Mikrobryggeriet. Scootere i TOSK


Tirsdag 5. januar

Medlemsmøte på Mikrobryggeriet. Til stede: Ralph, Tor Øyvind, Trond Arve og Anders

Ny sak: Logo? Anders tenker…

Vi har ymtet frempå om medlemskap i CSCN og Stig Rogne har meldt tilbake pr epost at det må opp på årsmøtet som avholdes den 6.-7. februar på Gjøvik. Anders har fått sakspapirer og vil være tilstede der.

Intet nytt fra Øyvind Carstens om rabatt på øl…

De som er innmeldt i CSCN fikk hefter før jul. Det gav god lektyre i jula.

Aage Asphaug har også hatt ferie, han skal på prøve å få litt fortgang i Bilde-spørsmålet. 


TIL TOPPEN