NYHETER

 2001


Tirsdag 4. desember

Juleavslutning på Bare Blåbær på Bakklandet. Julestemning. Vi var 6 stk.: Jonny Hellevik, Ralph, Imbsen, Trond Lium, Per Stokdal og Anders.


Lørdag 26. oktober

Scootere representert på Beatles-festivaler på Royal Garden 26.-27. oktober


Tirsdag 4. september

Medlemsmøte. 9 stykker og 8 skutre møtte opp. Vi hadde denne gangen flyttet oss til Bare Blåbær på Baklandet. Scootrene passet liksom bedre inn der. Praten gikk livlig og bilder fra årets treff gikk på rundgang. Vi ble enig om at en tur i slutten av måneden ikke hadde vært så dumt. Terminlisten klarer vi ikke å følge, så den gjelder ikke.


Scooterens Dag 2001, søndag 26. august

Her kommer noen ord fra TOSKs feiring av Scooterens dag den 26. august: 

Det hele begynte med at jeg fikk et brev fra Vespa Old Boys, med invitasjon til å feire Scooterens dag i Oslo den 26. august 2001. Det er kanskje litt vel langt å kjøre dit, bare for en helg, så jeg benyttet heller anledningen til å arrangere dagen her oppe og få litt blæst om TOSK.

Tirsdag 21. tok jeg kontakt med Adresseavisen og sendte over noen ord om hvilke planer vi hadde for dagen, med brevet fra Old Boys som en god mal. Fredag ringte en journalist fra avisen og ønsket et lite intervju. Jeg fortalte kort hva vi hadde tenkt å gjøre, litt om treffet på Dagali (..jeg sa 110 registrerte, han skrev 150!), litt om TOSK og litt om scooter generelt. Lørdag bladde jeg opp avisen, og bak på tredje del hadde vi fått halve siden med to bilder!!
Jeg var litt spent på hvor mange som ville møte opp neste dag og når de ville komme, aviser skriver sjelden når ting skjer, det har de annonser til for og det hadde jeg ikke tenkt på.

Søndag morgen skinte solen fra blå himmel og termometeret viste veldig mange plussgrader. Da jeg ankom Torvet kl. 11:30 var det allerede kommet en Vespa og en halv time senere var vi 10 scootere, 4 av dem var nye ansikter, deriblant en Vespa 150 ’58 og en ”krom-stæsja” PX 200 ’94. Klokken 12:30 var vi 8 scooter +1 passasjer som tok fatt dagens første etappe, til ”Café Rampa” i Hommelvik. Her inntok vi kaffe og is i solen og hadde avfotografering.

Etter en times tid var vi klare for etappe 2, returen til Trondheim med oppstilling på Nordre gate. Da vi ankom Nordre traff vi enda en ”ny” 58-mod. Vespa. Det viste seg at eieren var innehaver av en kafé på Bakklandet og han inviterte på gratis kaffe der. Vi tok oppstilling på Nordre for dagens andre avfotografering… …. før vi dro til Bare Blåbær for mer kaffe!

”Scooterens dag” ble en suksess og vi gleder oss allerede til neste år.


Tirsdag 6. august

Møte på Erichsen


Dagali-treffet, 29. juni-1. juli

Anders og Vigdis kom på ET4 fra Trondheim sammen med Geir Kelly på sin trimmede 50 ccm pysjå. Anders hadde en punktering et par mil etter sentrum, og vurderte hele turen. Men fikk plugget dekket. Gunnar kom fra Bergen med sin sprint. Treffet var bra og TOSKerne koste seg. Skulle vært med litt flere. Anders og Gunnar skulle kjøre om en Cigar i Racet, men Anders ville spare scooteren sin. Gunnar vant standard klassen på kvartmilen, slo en ET4, så han hadde nok slått Anders :-)


Vårmønstring, søndag 20. mai

Tosk på Vårmønstring med 5 scootere, kan man vel si at det var en god oppmøteprosent, selv om Imbsen stilte med både Jawa og Lambretta (datteren kjørte Lambrettaen). Jeg fikk laget print av logoen i 70 cm diameter og montert den opp på en plate. Det neste må være å få trykt den på et banner. Litt lettere å transportere, kanskje? Været tok seg opp. Det ble noen lange stunder med sol.... men også stunder med vind og regn. Imbsen fikk fart på primusen og spilte musikk med medbrakt sveivegrammofon. Ellers så var det en mengde nydelige biler å skue!


Mandag 14. mai

Tosk i Byavisa. I dag samlet vi 11 skutere utenfor Erichsen, der Bård Tiller sin datter som skriver for Byavisa intervjuet oss og tok et par bilder. Etterpå satt et par stykker igjen og tok en kaffe. Følg med i Byavisa frammover.


Søndag 30. april

Den årlige turen til Byneset ble meget bra. 7 skutere og 8 stykker tok turen fra torget. Kjørte gamle veien til Klæbu for fotografering foran sparebanken. Deretter videre til Byneset, og Sverre der vi fikk god servering. Flott vær og bra skuterglede.


Rapport 20. mars:

Solen skinner, det er varmt i Trondheim på dagtid, og scooterdraget kjennes! Ikke lenge til nå! Sidene til Dagali-treffet er verdt et besøk


Tirsdag 6. februar

Møte. Per, Imbsen og Gunnar snakket om våren og hva den ville bringe av scootergleder. Anders har begynt på italienskkurs, og var bare innom i starten!


Tirsdag 9. januar.

Nytt år, nye møter. Kun Anders og Imbsen. BMW C1 er blitt godkjent i Norge (skuter med tak og vindusviskere!). Ellers ikke noe nytt!


Info om årets treff! 9/01-01 Det blir treff i år, på Dagali flystripe, 29. juni til 1 juli. Det blir arrangert av R&B Scooters og Speedaddicts S.C.!TIL TOPPEN